Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Robomat Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Baba Dochia, Bl. D15, Timisoara, judet Timis
Pagina web
www.robomat.ro

Descrierea firmei

Robomat srl, comercializeaza si monteaza sisteme control acces, sigure si performente pe baza de card simplu si card preplatit, amprenta digitala, recunostere faciala, acces bilete cu cod de bare, bancnote (casier automat); Pontaj electronic cu soft in limba romana, pentru firme mici sau mari.

Producem ceasuri industriale digitale LED si ceasuri analogice cu cadran, ceasuri industriale cu alarme ce suna la pauze; Instalatii industriale de ceasoficare cu sincronizare automata a ceasurilor, utilizate in institutii publice, gari, aeroporturi, etc.

Comercializam si instalam panouri afisaj, cu tehnologie LED, de ultima generatie, pentru interior sau exterior. Video display LED, de mari sau mici dimensiuni, full color, bicolor sau single color. Nou!

Comercializam video display LED sub forma de plasa pentru difuzarea de efecte video sau efecte luminoase, sunt foarte usoare, se pot strange sub forma de sul si se pot interconecta pentru a forma panouri uriase.

Vindem si oferim service cantare electronice industriale, pentru autovehicole, comerciale sau de laborator, cu capacitati de pana la 80 tone. Cantare industriale automate pentru dozare, retete, amestecuri, umplere/golire buncare, saci, pungi, etc.                                                                                                                                                                                                                                                                

Automatizari industriale si civile, echipam tablouri electrice si de automatizare, service si mentenanta roboti industriali si linii automate.

Calitatea si pretul produselor si serviciilor prestate de noi au un raport calitat-pret, competitiv.

Axello