Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Robertt Metal Design

Angajati
11-50
Adresa
Strada Gura Ialomitei, nr. 3, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
-

Descrierea firmei

Robertt este o companie romaneasca, ce activeaza in domeniul prodicerii de piese de schimb, constructiei si intretinerii utilajelor din industria cartonului ondulat.

Echipa Robertt este formata din oameni cu o vasta experienta in industria cartonului ondulat, acumulata in cadrul unor mari companii de profil.

Utilajele concepute si construite in cadrul companiei se adreseaza pietei locale si internationale, iar serviciile de intretinere se adreseaza in special companiilor din Romania.

Cu toate ca suntem o companie noua, detinem o experienta bogata in industria cartonului ondulat, acumulata in cadrul unor mari companii de profil, avem colaboratori cu inalte calificari in domeniu si lucram cu furnizori de cea mai buna calitate, ceea ce ne recomanda pentru a ne alege ca partener.

Tinand cont de experienta, calificarea personalului, rezultatele proiectelor anterioare, si nu in ultimul rand, avantajele financiare pe care le puteti obtine, consideram ca o colaborare nu poate fi decat benefica, atat pentru dumneavoastra cat si pentru noi.

Axello