Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Residence Group Invest S.R.L.

Angajati
5-10
Adresa
Str. Visan, 36A, Iasi, judet Iasi
Pagina web
www.gustus.ro

Descrierea firmei

Residence Group Invest S.R.L. din Iasi, judetul Iasi pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine.

Cu o echipa de 7 angajati cu vasta experienta in efectuarea de catering organizari evenimente, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania

Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In cadrul companiei RESIDENCE GROUP INVEST S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala.

Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra.

RESIDENCE GROUP INVEST S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Joburile firmei

Bucatar
Iasi
27-04-2016
Ajutor bucatar
Iasi
27-04-2016
Axello