Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Rad Print Srl

Angajati
11-50
Adresa
Str. Ciprian Porumbescu, Nr. 111, Timisoara, judet Timis
Pagina web
www.radprint.bizoo.ro/

Descrierea firmei

Sc Rad Print Srl din Timisoara produce si comercializeaza etichete imprimate pentru confectii (marimi, compozitii, cu sigla firmei, etc.), etichete cod de bare autoadezive pentru ambalaje, etichete tesute autoadezive pentru incaltaminte, etichete tesute si ecusoane tesute decupate dupa forma dorita, betelii pantaloni, panglici, benzi, chingi, elastice si alte accesorii utilizate in industria usoara.

SC Rad Print SRL comercializeaza banda textila reflectorizanta gri utilizata la imbracamintea de protectie la preturi fara concurenta.

Sc Rad Print Srl este o companie tanara avand insa oameni cu mare experienta in bransa care va pot oferi rapid si la preturi minime accesoriile dorite de catre dumneavoastra.

Datorita faptului ca personalul este format din specialisti textilisti, se ofera consultanta privind modul de realizare a etichetelor si a instructiunilor de intretinere aferente.

Numarul mare de firme existente in portofoliul de clienti, de la firme mari multinationale, la zeci de producatori de imbracaminte de protectie pana la cunoscuti creatori de moda ne permite sa ne consideram printre cei mai buni!

Axello