Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Quick Pharma Srl

Angajati
5-10
Adresa
Str. Matei Voievod, Nr. 29, Sect. 2, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.quickpharma.ro

Descrierea firmei

Sc Quick Pharma Srl este o companie farmaceutica autorizata din 2017 pentru distributia angro a medicamentelor, cu sediul central in Bucuresti / Romania si depozitul principal in Chitila.

Principiul pe care ne bazam in activitatea noastra este dezvoltarea de parteneriate personalizate cu clientii nostri. Ne adaptam nevoilor partenerilor nostri, flexibilitatea este unul dintre beneficiile colaborarii cu QUICK PHARMA.

ACTIVITATE QUICK PHARMA
Principala activitate a QUICK PHARMA este de promovare si distributie produse farmaceutice, dispozitive medicale si suplimente alimentare.
QUICK PHARMA ofera servicii complete de promovare produse, distributie si logistica, asigurand receptia, depozitarea, manipularea, inventarierea, pregatirea produselor farmaceutice pentru expediere si livrare, toate in deplina conformitate cu liniile directoare ale Good Pharmaceutical Distribution Practice (GDP).

MISIUNEA QUICK PHARMA
Promovarea si lansarea conceptelor de afaceri farmaceutice inovatoare; furnizarea de servicii de stocare, promovare si distributie a produselor de inalta calitate adaptate nevoilor clientilor, conforme cu standardele internationale de etica si profesionalism;

AUTORIZATII SI CERTIFICATE
Activitatea de distributie angro de medicamente este autorizata de catre Ministerul Sanatatii (Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale - ANMDM), conform regulilor BPD/ GDP

Axello