Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Pumps Factory Srl

Angajati
5-10
Adresa
V. Lupului, DN28, Nr.38, Iasi, judet Iasi
Pagina web
www.pumpsfactory.ro

Descrierea firmei

Cu o experienta de peste 8 ani in domeniul echipamentelor de curatat cu inalta presiune Sc Pumps Factory SRL s-a dezvoltat pe baza cerintelor tot mai diversificate ale clientilor din toate sectoarele industrial.

Cu o echipa formata din specialisti, venim in intampinarea clientilor nostril cu inovatie si profesionalism oferindu-le produse si servicii adaptate cerintelor din domeniu in conformitate cu sandardele existente astfel:

Productie - aparete de curatat cu inalta presiune, sisteme centralizate de curatare cu inalta presiune industriale si rezidentiale, sisteme multipunct de curatare in domeniul alimentar, utilaje de sablare cu jet de apa sub presiune de 500 bar, in 2015 incepem productie de brate rotative si sisteme de spumare.

Montaj - sisteme de inalta presiune pentru spalatorii auto in regim manual si automat, brate rotative, furtune de inalta presiune, panouri de automatizare, sisteme de spumare si ceriure.

Service - ne adaptam incontinuu cerintelor din domeniu oferindule clientilor nostri un sistem de monitorizare a echipamentelor si un sistem de service mobil astfel incat sa nu oprim fluxul de productie.

Sertizare furtune de inalta presiune - din dorinta de a satisface nevoile clientilor nostril ne-am dotat cu un echipament de sertizat furtune mobil, cu care reparam in cel mai scurt timp orice defectiune aparuta la furtunele de presiune.

Distributie - pentru a fi cat mai aproape de clienti si rezolva cat mai rapid cererile acestora dispunem de un sistem de distributie pentru echipamente, accesorii, piese de schimb, consumabile si detergenti care cuprinde judetele din Moldova si in intreaga tara.

Cu stima,
Ciprian Danila.

Joburile firmei

Reprezentant tehnic - comercial
Toate orasele
05-01-2015
Axello