Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Proxima Srl.

Angajati
5-10
Adresa
Str. M. Kogalniceanu, Nr. 37, Sighetu Marmatiei, judet Maramures
Pagina web
www.proxima.bizoo.ro

Descrierea firmei

Inca de la infiintare Proxima Srl si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dvs.

Cu o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de tractoare mici de 15, 18 si 30 c.p., utilaje pentru tractoare (pluguri, semanatori, discuri, cultivatoare, cositori), servicii reparatii masini agricole si forestiere (drujbe, cositori, panze de circular), punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre.

Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.

Una din principalele misiuni ale companiei este de a veni in intampinarea obiectivele clientilor nostri prin grija deosebita in repararea utilajelor oferita la preturi minime.

Conducerea societatii se preocupa permanent de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou. mecanicii nostri sunt pregatiti pentru a face fata provocarilor in evolutia tehnologiilor actuale.

Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dvs. veti fi multumit de serviciile noastre.

Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii Dvs. in cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra. Va rugam sa ne contactati daca aveti nevoie de noi.

Axello