Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Promoexpert Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Calea Mosnitei, Nr. 8 (spre cartierul Plopi), Timisoara, judet Timis
Pagina web
www.piatratimisoara.ro

Descrierea firmei

Promoexpert Srl a fost infintata in anul 2002 si este o afacere de familie, astazi regasindu-se printre princialii importatori si furnizori de piatra naturala din Romania.

Convingerea noastra este ca piatra naturala va deveni unul din materialele cel mai des folosite in constructii diverse, anii de experienta in domeniu aratandu-ne ca oamenii nu isi doresc neaparat preturi foarte joase ci calitate.

Oricum, noi ne straduim sa vi le oferim pe amandoua: calitate si preturi mici, fara costuri ascunse. La noi gasiti o gama completa de produse din marmura, travertin, granit, calcar, gresie naturala, piatra poligonala, rustica, piatra fasonata, scapitata, piatra cubica cat si accesorii din piatra, adeziv, chit de rosturi etc.

De asemenea, divizia noastra pentru amenajari gradini si spatii verzi va ofera foarte multe tipuri de pietre decorative, fantani din piatra, cismele, bolovani pentru gradini!
Va asteptam cu o paleta completa de lastre din granit, marmura, travertin, onyx etc, cat si cu servicii de montaj si prelucrare! O gama completa de produse, cooperarea noastra cu companii din intreaga lume facand posibila acoperirea tuturor nevoilor dumneavoastra in ceea ce priveste piatra naturala.

In depozitul nostru gasiti diferite tipuri de piatra, finisaje, marimi la care se adauga accesorii intr-o gama variata!

Suntem specialistii dumneavoastra in piatra naturala, produsele noastre putand fi folosite in diverse lucrari atat pentru resedinte particulare cat si pentru diverse lucrari publice.

La noi gasiti pe stoc:
piatra naturala decorativa
piatra cubica
piatra poligonala
piatra decorativa pentru gradini
ardezie braziliana
mozaicuri
paneluri
pasi japonezi
marmura
granit
travertin
calcar
onyx

Joburile firmei

Montatori piatra naturala
Timisoara
30-03-2012
Axello