Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Proficom Textil Srl

Angajati
11-50
Adresa
Galati, Galati, judet Galati
Pagina web
www.profitextil.ro

Descrierea firmei

Societatea SC Proficom Textil SRL are ca profil de activitate segmentul Textile- producatie si distributie.

Societatea dispune de propriul atelier dotat cu statii de lucru performante, o sala de croit si o magazie pentru depozitarea si stocarea materialelor. Angajatii sunt distribuiti pe diverse nivele de lucru: administrator, croitorese, masiniste, ambalator, agent vanzari, sofer distributie, asigurandu-se astfel realizarea intregului ciclu de productie si distributie.

Capacitatea de productie interna este de                                                                                                                                500-1000 buc/zi.

Pentru productia executata in atelierul nostru, controlul este efectuat de un tehnician care verifica disponibiliatea materialelor, transmite administratorului orice neconcordanta aparuta in vederea imbunatatirii metodelor de lucru, distribuie instructiuni tehnice privind produsul ce urmeaza a fi executat.

Obiectul societatii il constituie realizarea unor produse finite, incepand cu achizitia de tesaturi (de cele mai multe ori cu acordul clientului) si gestionarea tuturor fazelor de lucru cu livrarea marfurilor direct catre achizitor.

Societatea SC Proficom Textil SRL produce: lenjerii de pat din materiale textile, pilote, seturi pilote, perne, seturi Baby, fete de masa, naproane, halate, uniforme, perdele, draperii, cuverturi de pat, etc.
Materiale utilizate: bumbac 100%, bumbac satinat, damasc.

Clientii principali sunt: persoane juridice, spitale, unitati de cazare in regim hotelier, pensiuni, persoane fizice.

Metode de plata: numerar, ordin de plata, transfer bancar.

Va puteti astfel baza pe colaborarea cu un partener serios, eficient si flexibil care va poate oferi produse la preturi accesibile si de calitate superioara!

Joburile firmei

Axello