Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Profesional Design Mob S.r.l.

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Al. Diham, Nr. 4, Bl. B21, Sect. 2, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
-

Descrierea firmei

Profesional Design Mob S.R.L., a fost fondata in 2003 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.

Compania Profesional Design Mob S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca tesaturi pentru perdele, draperii, tapiterie, materiale speciale pentru baruri si restaurante, corpuri de iluminat industriale si casnice. Va mai oferim covoare, articole pentru decor, mobilier productie proprie si import. Oferim executie pentru tesaturi (perdele, draperii, canapele, paturi tapitate). Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In firma Profesional Design Mob S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.

Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra.

Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa.

Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Axello