Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Profesional Academy

Angajati
5-10
Adresa
Str. Principatelor Unite nr. 10, Oradea, judet Bihor
Pagina web
https://profesionalacademy.ro

Descrierea firmei

Academia noastra nu va ofera doar cursuri de infrumusetare acreditate de Ministerele Muncii si al Educatiei, cursuri certificate de diplomele obtinute, dar mai ales va ofera pregatire teoretica si practica la standard international cu programa conforma cerintelor UE.

Acest standard este determinat de calitatea echipei de lectori, programa diversificata a acestei academii, produsele cu care lucram, dotarea si amenajarea academiei. Cursurile de infrumusetare au fost realizate prin colaborarea dintre medici specialisti si lectori cu experienta in domeniu.

Academia noastra va ofera un program de training unic si exclusivist, la standard international.

Toate modulele noastre va ofera instruire si in domeniul managementului de salon, dezvoltarea abilitatilor de comunicare, marketing si tehnici de vanzare pentru a va ajuta sa: - construiti relatii pozitive si trainice cu clientela - sa oferiti servicii din ce in ce mai bune pe piata de profil - sa va conduceti propria cariera prin insusirea unor tehnici de dezvoltare personala

Echipamentele noastre sunt de ultima generatie, veti putea face fata oricarei provocari, in oricare colt al lumii.

Corpul nostru didactic va oferi atentie fiecarui cursant in parte.

Spatiul Academiei este dedicat exclusiv activitatilor de instruire, in spatii amenajate special pentru teorie si special pentru practica profesionala.

Academia este acreditata de Ministerul Muncii si al Educatiei, d.na Cozman Dana administratorul, impreuna cu ceilalti lectori reprezinta garantia bunei dvs. instruiri.

De ce Profesional Beauty Academy e unica?

Scopul nostru este de a oferi celor care iubesc industria frumusetii o sansa reala de a reusi in viata.

Nu ne propunem doar sa va invatam tehnicile de profil si sa obtineti o diploma. Ne propunem un obiectiv cu mult mai important, sa le oferim o solutie de viata, o meserie de perspectiva, pentru bunastarea si satisfactia lor profesionala.

Valorile noastre sunt: - integritatea - centrarea demersului educational in totalitate pe calitatea serviciilor ce vor fi oferite in viitor de elevele noastre - accesarea continuua a celor mai noi informatii si tehnologii din domeniu - pasiunea pentru industria frumusetii

Aplica acum pentru o cariera de succes!

Centre de formare: Oradea, Cluj Napoca, Satu-Mare

Administrator Cozman Dana

https://profesionalacademy.ro

Joburile firmei

Angajez secretara / contabilitate primara
Oradea
23-10-2015
Angajez secretara / contabilitate primara
Cluj-Napoca
26-06-2013
Receptioner / Casier
Cluj-Napoca
26-06-2013
Distribuitor fluturasi
Cluj-Napoca
08-04-2013
Axello