Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Powertrust

Angajati
5-10
Adresa
Str. Ion Campineanu, Nr. 20, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.powertrust.ro

Descrierea firmei

Infiintata in 2003 cu capital romanesc, compania Powertrust a inceput ca distribuitor de consumabile compatibile pentru produse IT.

Oferind un raport calitate/pret optim si o gama larga de produse pentru imprimante laser si cu jet de cerneala, echipamente multifunctionale, copiatoare, faxuri, consumabile originale si compatibile s.a.), Powertrust este in prezent o companie in continua expansiune cu un portofoliu important.

Cea mai completa gama de consumabile. Printre marcile comercializate amintim pe cele de prestigiu mondial: Hewlett Packard, Canon, Epson, Lexmark, Samsung, Konica Minolta, Sharp, Brother, Toshiba, Xerox, IBM, Olivetti, Oki, Kyocera Mita, etc.

In acelasi timp, suntem cei care comercializam gama Inktec, lider pe piata mondiala de consumabile compatibile prin calitatea si fiabilitatea oferite.
Apeland la serviciile noastre de refill va reduceti cheltuielile ocazionate de imprimare cu pana la 90%.

Compania noastra vine in intampinarea clientilor cu deviza: Calitatea face diferent.

Orientarea catre client, alegerea unor furnizori importanti, producatori de prestigiu, diversitatea produselor comercializate, calitatea produselor si nu in ultimul rand seriozitatea, promptitudinea si calitatea serviciilor speram sa va convinga sa reveniti la noi oricand, cu placere si incredere!

Joburile firmei

Asistent manager - secretara
Bucuresti
07-08-2019
Axello