Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Plastic Prest 5G

Angajati
5-10
Adresa
Calea Campulung, Nr. 9A, Pitesti, judet Arges
Pagina web
plasticprest.ro

Descrierea firmei

Compania noastra a fost infiintata in primavara anului 2009, avand, inca de atunci, stabilita foarte clar misiunea pe care o are de indeplinit: asigurarea de consultanta de specialitate in alegerea si montarea placilor de policarbonat.

Ne-am propus sa distribuim informatia acolo unde este nevoie de ea, si anume la destinatarul final al produsului, pentru ca acesta sa stie ce este, ce proprietati are si cum se foloseste policarbonatul, care sunt accesoriile potrivite pentru policarbonat si rolul acestora, cum se monteaza in mod corect si alte asemenea detalii.

Pe scurt, particularitatea companiei noastre este data de faptul ca nu vinde doar placile de policarbonat, ci ofera consultanta in alegerea produselor care se potrivesc cel mai bine nevoilor clientilor. Cu alte cuvinte, ne trebuie nevoi pentru care sa oferim solutii optime, complete si eficiente.

Incepand cu anul 2013, ca urmare a necesitatii resimtite in piata de profil, compania noastra vine in sprijinul clientilor sai cu doua servicii noi, transportul produselor si montajul acestora de personal calificat, servicii oferite pentru evita aparitia unor probleme care ar putea afecta calitatea produselor vandute si pentru a asigura obtinerea efectului maxim oferit de placile de policarbonat montate corect.

Constienti ca nevoile clientilor nostri sunt diferite, la fel ca si dimensiunile in care vor fi montate placile de policarbonat oferim spre vanzare atat dimensiunile standard, cat si debitarea placilor de policarbonat la orice dimensiune solicitata.

Mai mult decat atat, personalul companiei noastre, poate efectua, la cerere, pe langa debitare, si aplicarea benzii antipraf si a profilelor de capat, astfel incat clientul sa beneficieze de un produs gata pentru montaj.

Sediul nostru din Pitesti, Calea Campulung, nr. 9A, judet Arges.

Axello