Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Plastconsult Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Horea, Nr. 56-58, Ap..20, Cluj-Napoca, judet Cluj
Pagina web
www.plastconsult.bizoo.ro

Descrierea firmei

Firma noastra, Plastconsult Srl, inca de la infiintare (2005) a avut ca obiectiv principal, livrarea de echipamente-tehnologii moderne de procesat si reciclat mase plastice si acordarea de consultanta in aceste domenii, la cele mai avantajoase raporturi calitate/ pret din Romania.

In cadrul gamei noastre de echipamente, pe langa mori de tocat deseuri de plastic tip Shini si    shreddere tip Genox, figureaza si linii complete de produs si recicla ambalaje flexibile din Taiwan (firmele Hemingstone, Queens, HCI Converting Equipment) aceste linii contin:

- extrudere de folie hdpe, ldpe, lldpe, pp mono si multistrat
- utilaje slitter-rewinder hci
- masini de imprimat flexografice in serie cu 2, 4, 6 si 8 culori (queens sau hm)
- masini de imprimat flexografice cu tambur central, productie hemingstone, cu 6 si 8 culori, cu latime maxima folie de 1250 mm respectiv 1450 mm.
- diferite sudeze automate cu comanda computerizata, de mica, medie si de mare capacitate, inclusiv pentru fabricarea ambalejelor din folii laminate sau multistrat
- masini de tocare-regranulare deseuri de plastic

Firma Hemingstone, pe langa o gama foarte larga de sudeze de calitate exceptionala si-a extins gama de fabricatie si la productia de extrudere de folie HDPE, LDPE, LLDPE respectiv la masini de imprimat flexografice.

Utilaje fabricate firmele Hemingstone, Queens si HCI Converting equipment din Taiwan, au azi, un nivel tehnic similar echipamentelor din aceeasi clasa fabricate in Uniunea Europeana de catre firme cu traditie din Italia, Germania, Franta, etc., dar la un pret de cost mult mai avantajos.

Pe de alta parte sunt adecvate si pentru procesarea materiilor prime ecologice, biodegradabile, pe langa cele clasice non-biodegradabile sau oxo-biodegradabile.

Toate echipamentele oferite din orientul indepartat au certificat CE si satisfac cele mai mari exigente in domeniu.

Activitatea noastra include consultanta, ofertarea, transportul, punerea in functiune, instruirea personalului cat si service-ul acestor utilaje cu ajutorul tehnicienilor nostrii sau ai producatorilor.

Axello