Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Plametco Srl

Angajati
11-50
Adresa
Str.Orizontului, Nr.3, Sanpetru, judet Brasov
Pagina web
www.plametco.ro

Descrierea firmei

Inca de la infiintare Plametco Srl si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Compania Plametco S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca articole plastice pentru confectii si echipamente de protectie, echipamente pentru ambalat, masini de lipit pungi si asamblare. Firma noastra are un personal de 30 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania.

Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt    controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie.

Pentru noi este important ca fiecare client    sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse    si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

Experienta Plametco S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Axello