Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Pio Ad

Angajati
5-10
Adresa
Str. Frunzelor, Constanta, judet Constanta
Pagina web
-

Descrierea firmei

PIO este o agenţie de publicitate tanara din Constanta, dar cu oameni cu o experinţă mare An domeniul publicităţii ce vă AntAmpină cu o gamă largă de produse şi servicii de cea mai bună calitate.

Misiunea noastră este de a ne folosi cunoştinţele şi imaginaţia, pentru a construi şi dezvolta notorietatea clientului, Antr-un timp cAt mai scurt, prin dezvoltarea relaţiei cu acesta An cadrul unui schimb continuu de informaţii. Pentru a avea succes An publicitate, ne-am bazat de la Anceput pe următoarele elemente: pasiune, cunoaştere, experienţă, creativitate, curiozitate şi viziune.

Atuul nostru principal ?

Ştim să vedem dincolo de aparenţe, An profunzime şi să găsim elementul unic.

Serviciile oferite:

- campanii publicitare de impartire flyere in Constanta / sampling stradal cu fluturasi promotionali, maildroping sau la cutiile postale in Constanta, Mangalia, Mamaia, etc.
- distribuire fluturasi la parbrizul auto in Constanta
- bannere si meshuri de calitate foarte buna
- carti de vizita si fluturasi cu tiraje mici si foarte mari
- sacose de plastic pentru magazine sau farmacii
- casete luminoase, totem si litere cu leduri
- odorizante auto personalizate
- magneti publicitari
- panouri pentru santier in lucru
- semne de protectia muncii
- indicatoare rutiere
- personalizare tricouri si echipamente
- autocolant pentru masina auto, inscriptionari cu autocolant
- materiale promotionale: pixuri, brichete, sepci, calendare.

Creem identităţi vizuale şi asigurăm asistenţă An implementare, mai exact, An managementul schimbării fizice a elementelor atinse de noua identitate vizuală. Aceste elemente variază de la grafică, website, pAnă la materialele tipărite etc.

Orice brand de succes se diferenţiază de concurenţă şi are o poveste interesantă An spatele lui.
Scopul nostru este de a depăşi aşteptările dumneavoastră vis-a-vis de ceea ce poate o agenţie şi ceea ce ar trebui să fie, prin oferirea unei gAndiri inovatoare şi a unei game largi de servicii.

Clienţii noştri sunt din domenii diverse, de la distribuitori sau reprezentanţi locali ai unor firme de renume, la producători şi en-grosişti pAnA la firme mici şi mijlocii .
Cei ce ni s-au alăturat ştiu că originalitatea şi creativitatea Aşi fac mai uşor simţită prezenţa Antr-un cadru liber, lipsit de orice fel de restricţii sau constrAngeri.

Dorim să venim An sprijinul dumneavoastră cu soluţii care să vă asigure: creşterea vAnzărilor, atragerea de noi clienţi sau să vă cAstigaţi fidelitatea clienţilor existenţi.

Joburile firmei

Agent Marketing si Vanzari
Constanta
17-12-2011
Axello