Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Piktor Elektroszinter S.r.l.

Angajati
5-10
Adresa
Str. Spitalului Vechi, Nr. 5, Targu Mures, judet Mures
Pagina web
www.elektroszinter.ro

Descrierea firmei

Infiintata in anul 1993, Piktor Elektroszinter Srl este situata in Targu Mures, judetul Mures.

Compania Piktor Elektroszinter Srl va pune la dispozitie servicii de calitate ca proiectare, comercializare, montaj utilaje de vopsire industriala (linii de pregatire a suprafetelor - tunele, cabine, vopsire cu pulbere in camp electrostatic, cu vopsele lichide - airless, airmix), statii de tratare ape reziduale, linii de kataforeza, anaforeza, autoforeza, galvanizare, instalatii de demineralizare.

Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania.

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor.

Piktor Elektroszinter Srl se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.

Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra.

Si pentru ca Piktor Elektroszinter Srl stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari.

In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Axello