Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

PH Hidro Pneumatic SRL

Angajati
11-50
Adresa
Splaiul Unirii Nr. 162, Sector 4, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
http://www.phhidro.ro

Descrierea firmei

PH HIDRO PNEUMATIC S.R.L a fost infiintata in anul 1996, in calitate de prim distribuitor pentru Romania al concernului PARKER HANNIFIN, si este situata in Bucuresti, avand in prezent doua puncte de lucru: PARKER STORE in Galati, pe Drumul de Centura nr. 7 si in Sibiu, pe Str. Barcelona nr. 8. Din anul 2002 suntem distribuitor certificat, iar din 2005, detinem certificat ISO9001.

Compania PH HIDRO PNEUMATIC S.R.L va pune la dispozitie, din stoc sau pe baza de comanda, produse la cel mai inalt nivel mondial, cum ar fi aparatura hidraulica si pneumatica, cilindri, pompe, actionari electromecanice, furtunuri si racorduri, filtre de ulei, toate produse de Parker Hannifin, lider mondial al miscarii controlate.

Firma noastra are un personal de 11 angajati.

In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania.

Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In firma PH HIDRO PNEUMATIC S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.

Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra.

Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra.

In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Joburile firmei

Tehnician hidraulician
Sibiu
26-04-2018
Axello