Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Perfecting S.R.L.

Angajati
11-50
Adresa
Str Doja Gheorghe, Nr. 190, Targu Mures, judet Mures
Pagina web
-

Descrierea firmei

Infiintata in anul 1999, Perfecting S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de gresie, faianta, adezivi, vopseluri, instalatii sanitare, mobilier pentru baie (en gros). Compania are un efectiv de 21 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania.

Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Perfecting S.R.L. se preocupa de instruirea¬ ¬ continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si¬ ¬ pentru a fi mereu¬ ¬ pregatit in fata provocarilor.

Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale.

Principala preocupare a companiei Perfecting S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Axello