Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Perezneco Srl

Angajati
51-100
Adresa
Str. Corneliu Coposu, Zalau, judet Salaj
Pagina web
www.perezneco.com

Descrierea firmei

Sc. Perezneco Srl. a fost înființat în 2011 în scopul utilizării energiei solare care este inepuizabilă, conștientizării populației despre această sursă de energie și răspândirii cât mai largă a acestei technologii.

Sediul firmei este în județul Sălaj. Activitatea firmei în România constă în construcția instalațiilor fotovoltaice și comercializarea produselor din sectorul energiei solare.

În acest domeniu avem o experiență de peste 7 ani în construirea parcurilor fotovoltaice pe suport fix și suport cu sistem de urmărire a soarelui, și suntem printre puținii companii din Europa Centrală și de Est care au o experiență de instalare a peste 5 megawați sisteme fotovoltaice.

Misiunea firmei este să oferim produse la un preț accesibil, însă fără compromiterea calității acestora.

Din această cauză serviciile companiei sunt de o calitate superioară, astfel suntem dispuși să oferim un contract de întreținere între 5 și 15 ani pentru construcțiile fotovoltaice și aceste construcții vor servi drept referințe pentru firmă.

Pentru a pune în practică misiunea companiei, activitatea firmei se bazează pe două diviziuni strategice.

În primul rând construim infrastructura energetică prin parcuri fotovoltaice pentru sate, comune și orașe. Oferim consultanță în energie regenerabilă și contracte de întreținere.

De asemenea comercializăm en-gros produse din sectorul energiei solare, asigurând astfel o răspândire cât mai largă a acestei technologii.

Celor interesați de sistemele fotovoltaice, prezentăm proiectele noastre finalizate.

Cel mai apropiat parc fotovoltaic se află în Slovacia, în Orechová Poton, și are o putere de 0,8 MW.

Dacă sunteți interesați în utilizarea energiei solare și doriți să colaborați cu un partener cu experiență, flexibil și de încredere, atunci vă așteptăm să ne contactați.

Joburile firmei

Agent Vanzari, Distributie
Toate orasele
11-02-2013
Axello