Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Pepita.ro

Angajati
11-50
Adresa
Oradea, Oradea, judet Bihor
Pagina web
https://www.pepitashop.ro/

Descrierea firmei

Pepitashop.ro este un magazin unde se poate achizitiona produsele necesare in viata de zi cu zi, dar si pentru diferite ocazii. Lucram numai cu stocul disponibil.

Oferim 14 zile de test sau proba, garanti. preturile sunt competitive, avantajoase si accesibile. Oferta diversificata astfel incat sa poate sa ajunga in casele tuturor.

Mic Istoric:

Pepitashop.ro este sora mai mica a Pepita.hu. Ea a aparut dupa succesul incredibil inregistrat de sora mare.

Dorcsinecz Jozsef si Varga Zoltan au fost dezvoltatori de site-uri web si sunt fondatorul Pepita.hu., dupa ce au dus la bun sfarsit implementare websitului Szallas.hu, care a adus un succes rasunator in Ungaria. Cei doi, impreuna cu Zsigovics Viktoria, au adus Pepita.hu in locul ca sunt foarte cunoscuti si apreciati de partenerii lor si de cumparatori.

In Ungaria, in doar 3 ani, au obtinut peste 100 de parteneri care isi vand produsele pe site, au ajuns sa vanda produse care valoreaza zilnic peste 20 de milioane de forinti si peste 400 de milioane de forinti lunar. Portofoliul lor cuprinde peste 180.000 de produse care sunt disponibile acum, cum ar fi: produse pentru gradina si bricolaj, instrumente, produse pentru copii si copii, imbracaminte pentru adulti, carti, jucarii, produse de birou, laptopuri si echipamente pentru computere, piscine, trambulion, echipamente sportive, etc.

Cu peste 120000 de fani Facebook si 150000 de reeditori ai buletinelor lor informative, acestia devin unul dintre cele mai populare magazine online de succes.

Axello