Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Pentarom Srl

Angajati
101-500
Adresa
Strada Principa la 6km de Uzina Dacia-Renault, Darmanesti, judet Arges
Pagina web
www.pentarom92.ro

Descrierea firmei

Firma PENTAROM a fost infiintata in anul 1992, avand ca obiect principal de activitate la data respectiva comertul cu piese auto.

Incepand cu anul 2002, ca o oportunitate derivata din comertul si productia de piese de schimb pentru industria auto, firma a inceput productia de ambalaje la nivel inalt.

In 2008, SC Pentarom SRL si-a extins aria de activitate prin dezvoltarea unei linii de imbuteliere apa naturala de izvor marca IEZER.

Punctul de lucru destinat productiei se afla in comuna Darmanesti-Arges, la o distanta de aproximativ 7 km de Grupul Dacia Renault.

Cele trei activitati, cea de productie ambalaje, imbuteliere apa minerala naturala IEZER si cea de comert cu piese auto, bine coordonate au permis cucerirea unui important segment de piata.

Standarde calitate:
In cadrul societatii este implementat Sistemul de Asigurare al Calitatii ISO 9001:2008, dovedind astfel alinierea tehnologiilor si produselor firmei Pentarom la standardele europene, precum si ISO 22000, TS 16949,ISO 14001 lucru care atesta calitatea produselor si serviciilor oferite.

Tehnologie:

Dotarea cu utilaje de ultima generatie pentru procesarea cartonului permite realizarea de ambalaje personalizate sau nepersonalizate, de forme si dimensiuni complexe.

- Linie automata flexo-slotter-gluer, Sesamakina
- Masina automata de imprimat serigrafic pentru dimensiuni mari, Thieme
- Utilaj de caserare
- stante plane
- Masina de stantat plana.

De asemenea, s-a achizitionat si o linie moderna de imbuteliere apa minerala naturala microbiologic pura IEZER pentru asigurarea si satisfacerea in cele mai bune conditii a cerintelor clientilor.

Axello