Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Pensiunea Vitoria

Angajati
11-50
Adresa
Sabasa, Borca, judet Neamt
Pagina web
-

Descrierea firmei

Suntem o companie localizata in Borca, judetul Neamt, si infiintata in anul 1993

Firma Aanei Lio S.R.L. are o echipa de 21angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii de alimentatie publica, restaurant, pensiune, transport, constructii, prestari servicii, etc. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania.

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In firma Aanei Lio S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.

Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partener de incredere pentru dumneavoastra.

Din anul 2004, SC AANEI LIO SRL a deschis larg portile pensiunii turistice PENSIUNEA VITORIA, lacas de recreere si odihna pentru toti iubitorii de legenda si mituri ale lui MIHAIL SADOVEANU, precum "BALTAGUL" (de unde provine si numele pensiunii).

De asemeni personalul societatii este dispus sa ofere si alte servicii din domenii cum ar fi; constructii, transporturi marfuri si persoane, prestari servicii cu diferite masini si utilaje, etc.

Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Joburile firmei

Barman-ospatar
Piatra Neamt
17-01-2008
Axello