Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Pensiunea Restaurant Ramona Tulcea

Angajati
11-50
Adresa
Gavrilov Corneliu, Nr. 298A, Tulcea, judet Tulcea
Pagina web
www.pensiunea-ramona-tulcea.ro

Descrierea firmei

Restaurantul-pensiune Bistro-Tulcea este situat la mai putin de 1km de centrul orasului Tulcea, pe str. Gavrilov Corneliu nr. 298a (cartierul Big, langa Pensiunea-restaurant Ramona Tulcea).

Restaurantul-pensiunea Ramona Tulcea are o capacitate de 50 de locuri in interior si 36 de locuri pe terasa. Clientii iubitori de preparate culinare traditionale romanesti, vor gasi aici bucate pregatite din cele mai bune si proaspete ingrediente, completate de servicii ireprosabile menite sa atinga standardele celor mai pretentiosi clienti ai nostri.

La restaurantul-pensiunea Bistro-Tulcea se pot consuma de la preparate din carne de peste, pui, porc, vita, miel, fructe de mare etc., asezonate cu vinuri nobile din vinoteca nationala.

Restaurantul-pensiunea Bistro-Tulcea promoveaza bucataria nationala, o preocupare permanenta fiind aceea de a imbogati meniul prin crearea de noi preparate culinare.

Va invitam sa consultati meniul online al restaurantului-pensiune Ramona Bistro-Tulcea si sa comandati, pentru a va face o idee asupra varietatii preparatelor noastre.

Personalul, inalt calificat si totodata creativ, este pregatit sa aduca incantare si satisfactie clientilor restaurantului-pensiune Bistro-Tulcea in frunte cu maestrii in arta culinara.

Cazare in Tulcea la Pensiunea restaurant ramona tulcea in 10 camere noi, moderne curate, 45 locuri.

Joburile firmei

Camerista
Tulcea
06-02-2017
Axello