Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Paul Serv Com

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Bucuresti, Bucuresti, judet Ilfov
Pagina web
www.paulservcom.ro

Descrierea firmei

Paul Serv Com este o companie serioasa prezenta pe piata din anul 1992, iar echipa ce activeaza in cadrul societatii are o experienta in domeniul acoperirilor de pardoseala de peste 10 ani.

Va punem oferim servicii profesionale de montaj mocheta, executate cu echipe instruite in acest sens.

La un raport calitate - pret competitiv serviciile si accesoriile oferite de societatea noastra comerciala satisfac si cele mai exigente gusturi in materie.

Scopul nostru este de a incepe si finaliza cu succes proiectele pe care dumneavoastra le aveti in curs de desfasurare.

Suntem o echipa instruita, cu experienta in domeniu, marturie stau beneficiarii serviciilor noastre.
Toate produsele si serviciile pe care societatea noastra le pune la dispozitia dumneavoastra, sunt oferite pe baza de Contract si sunt insotite de garantie, seriozitate si profesionalism.

Serviciile va sunt oferite indiferent daca mochetele sau covoarele de pvc sunt sau nu achizitionate de la societatea noastra.

Echipele noastre de montaj sunt instruite periodic cu privire la procedurile si procesele tehnologice de aplicare a covoarelor PVC. Suntem aici pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra, pentru a stabili un parteneriat fructuos, ce are ca scop final indeplinirea cu succes a proiectelor

De asemenea produsele noastre de mocheta si pvc pe care le oferim spre vanzare provin exclusiv din import de la firme de prestigiu cum ar fi: Balta Group, Asociated Weavers, Gerfloor.

Axello