Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Pancolor Rock Boutique Srl

Angajati
11-50
Adresa
Intrarea Bitolia nr 26, Sector 1, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
-

Descrierea firmei

S.C. Pancolor Rock Boutique R S.R.L. este o societate comerciala cu capital privat care are ca domeniu de activitate importul si comercializarea materialelor de constructii provenite în special din U.E., dar si din alte tari cu care Romania are contracte de cooperare economica (Turcia, Brazilia, India, etc.).

Pancolor este la ora actuala in domeniul constructiilor unul dintre cei mai cunoscuti importatori si furnizori de piatra naturala (travertin, granit, marmura, cuartit, ardezie, onix, calcar, sandstone, pietre semipretioase), placi ceramice, mozaic si placi si lastre de sticla, mozaic din piatra naturala, placari cu piele, caramida aparenta si pavaje terrazzo de cea mai inalta calitate, fiind distribuitorul exclusiv in Romania al unor producatori de renume mondial din Italia, Belgia si Turcia.

Show-room-ul PANCOLOR situat in Str. Bitolia nr 26, sector 1 - zona Dorobanti, Bucuresti prezinta, pe o suprafata de aproximativ 350 m2, cea mai deosebita colectie de pietre naturale, de la diverse tipuri de onix si pietre semipretioase in lastre (ametist, cuart, lemn pietrificat, agate de diferite culori, etc.) sau varietati spectaculoase de marmura, granit, cuartit, ardezie sandstone si travertin, pana la cele mai delicate pietre pictate manual in tehnologia medievala venetiana AQUA FORTE si mozaicuri de arta din piatra naturala, executate manual pe plasa, atat in stil roman si bizantin cat si in stil foarte modern.

PANCOLOR lucreaza atat cu publicul larg cat si cu peste 150 de arhitecti din intreaga tara precum si cu importante firme de constructii.

Showroom-ul este deschis de luni pana vineri orele 9-18 (de fapt pana la ultimul client) si sambata orele 9,30- 14.00. Aici, clientii pot cumpara din produsele existente in stoc sau pot comanda pe baza mostrelor si cataloagelor puse la dispozitie acestora.

Axello