Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

PanAgroteh Grup

Angajati
11-50
Adresa
Str. Cetatii, Nr. 91A, Biharia, judet Bihor
Pagina web
www.panagroteh.ro

Descrierea firmei

Entuziasti in fata unui domeniu cu multiple posibilitati de dezvoltare, dar si cu probleme mari care incep sau se termina cu valorificarea productiei, am cautat un nume care sa defineasca cui ne adresam si cum vrem sa con-lucram, adica obiective si principii!

Am constatat ca niciuna dintre firmele noastre nu are un nume care sa exprime aceasta orientare, ca urmare trebuia sa alegem intre a constitui o firma noua sau a defini un grup, o asociatie de firme, persoane juridice sau fizice. Proiectul de grup de firme asociate, partenere a fost agreat in final. Asa am ajuns la a��PanAgroteh Grupa��.

Cautand definirea obiectivelor, misiune si principii am considerat ca toate acestea pot fi sintetizate prin a��PanAgroteha�� :

PanAgroteh : prietenos fata de AgroTehnica si cei care apeleaza la ea.

Partener in Achizitiile Necesarului de AgroTehnica: redistribuirea beneficiilor

Profesionalism in Achizitiile Necesarului de AGROTEHnica: solutiile tehnice cele mai potrivite nevoilor producatorilor agricoli - parteneri

Planificarea Achizitiilor Necesarului de AGROTENnica: armonizarea intre producatorii de masini, echipamente agricole cu momentul achizitiilor acestora de catre producatorii agricoli-parteneri

Parteneriat in Agricultura la nivel National pentru AGROTEHnica: sprijin reciproc logistic si informational privind realizarea diferitelor operatiuni comerciale la nivelul tarii.

Trecutul grupului: este mult prea simplu, doar activam din 2004!

Prezentul grupului: suntem de abia la inceput! Dupa 6 ani de activitate credem ca avem perspective bune, mai ales dupa intrarea in Uniunea Europeana.

Viitorul grupului: speram sa-l construim impreuna cu cei carora ne adresam si agreeaza sa lucreze conform principiilor transparentei si durabilitatii, precum si a legilor economiei de piata, care nu pot fi rescrise, contestate sau anulate!

Trebuie sa incercam sa definim, pentru toti participantii parteneri, profitul, marjele si costurile aferente oricarei achizitii.
E singura sansa de a rezista intr-o piata globalizata !

Echipa PanAGROTEH Grup.

Joburile firmei

Mecanic agricol
Oradea
27-06-2013
Asistent marketing & tehnic
Oradea
27-06-2013
Inginer agronom
Zarnesti, Oradea, Bistrita
11-04-2012
Axello