Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Orig-shop Srl

Angajati
5-10
Adresa
Sat Andrei Saguna, Nr. 224, Arad, judet Arad
Pagina web
www.gsmtop.ro

Descrierea firmei

Firma Sc Orig-shop Srl a fost infiintata in anul 2008, care are o experienta profesionala si relatii cu companii internationale, si cu care impreuna ne ocupam de distributia pieselor si componentelor pentru telefoane mobile si accesori IT, si servirea clientilor.

Profilul nostru principal este vanzarea pieselor de service pentru telefoane mobile, componente de fabricatie si diverse accesorii, dar si extinderea in continuu gamei noastre de produse.

Suntem distribuitorii oficiali si exclusivi a brandului ASTRUM in Romania. Ca principal distribuitor european si dezvoltator de produse premium ASTRUM, incercam sa prezentam publicului cele mai inovatoare accesori electronice la preturi accesibile.

Scopul nostru este de a stabilii o relatie de afaceri pe termen lung cu clientii, asa ca ne straduim sa furnizam produse de o calitate exceptionala si servicii de inalta calitate.

Principiile noastre includ: accelerarea, corectitudinea, fiabilitatea, simplitatea si solutia rapida si corecta a produselor in garantii cu probleme pentru multumirea clientilor.

Produsele noastre sunt livrate in termen de 24-48 de ore, din stoc propriu, ambalate cu grija.

Site: www.orig-shop-gsm.ro

Joburile firmei

Axello