Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Online Business Solutions

Angajati
5-10
Adresa
Str Glinka nr 15 sc A ap 7 Sector 2, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
-

Descrierea firmei

Despre noi
Un ceas sau o bijuterie sunt un prilej de a simti bucuria apropierii de frumusete. Bucuria de a putea sa iti exprimi personalitatea, gusturile, realizarile. Bucuria de a putea sa-i transmiti unui om drag ce simti pentru el. Bucurie! Asta aducem noi.
CrystalTime este furnizor de BUCURIE.

Misiunea CrystalTime
Prin respect si profesionalism incercam sa transformam fiecare achizitie din magazinul nostru intr-un moment de bucurie pentru client si pentru cei apropiati lui.

Viziunea CrystalTime
Scopul activitatii comerciale este de a pune la indemana fiecarui client in parte produsul care este cel mai apropiat de nevoile si aspiratiile personale.
Serviciile si garantiile atasate fiecarui produs au drept scop informarea corecta si, in final, maximizarea satisfactiei si fidelizarea clientului.

In timpul programului de lucru, pentru fiecare angajat in parte, prioritatile si dorintele clientului devin prioritati si dorinte personale si vor fi tratate ca atare.

Succesul CrystalTime, pe toate planurile, inclusiv financiar, poate veni doar ca o consecinta fireasca a multumirii clientilor si a bunului renume pe care acest lucru ni-l creeaza in piata.

Valorile CrystalTime
Respect!
Aceasta este notiunea care trebuie sa ne caracterizeze fiecare actiune. Respect fata de partenerii impreuna cu care ne dezvoltam afacerea. Respect fata de concurentii care, prin actiunea lor in piata, ne obliga sa fim in fiecare zi mai performanti. Si, in primul rand, respect fata de clientii fara de care firma noastra nu ar exista. Oferim respect ca sa putem pretinde acelasi lucru.

Onestitate si transparenta
Intotdeauna vom prezenta fiecare detaliu cu maxima sinceritate. Ne vom informa clientii si partenerii in mod corect asupra termenelor si valorii angajamentelor noastre. Vom comunica in mod profesionist si fara partinire despre toate marcile si produsele din portofoliu, in incercarea de a indruma fiecare client astfe incat sa identifice articolul care ii va aduce maximum de multumire.

Dezvoltare si success
Vom cauta mereu mijloace de crestere sanatoasa si durabila a afacerii noastre si nu vom recurge niciodata la mijloace ilegale, imorale sau care sa aduca prejudicii pietei pe care lucram si societatii in interiorul careia ne desfasuram activitatea. Ne dorim succesul si prosperitatea companiei, dar numai in conditiile in care vom putea afirma cu fruntea sus ca acestea sunt pe deplin meritate.

Axello