Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Novaintermed Srl

Angajati
51-100
Adresa
Drumul Potcoavei, Nr. 5A, Pipera, judet Ilfov
Pagina web
www.novaintermed.ro

Descrierea firmei

Novaintermed este, incepand cu anul 1994, unul dintre furnizorii importanti pe piata de laborator clinic, industrial si de cercetare.
Produsele oferite sunt de cea mai buna calitate, iar suportul tehnic si de specialitate este de cel mai inalt nivel.

Am introdus pe piata romaneasca sistemul de recoltare cu vid pentru ca am inteles cat de important este sa ai o proba de calitate fara sa pui in pericol personalul utilizator. Am pus pe piata primele sisteme de citometrie in flux din Romania ramanand si azi lider de piata, pentru a fi alaturi de bolnavi si autoritati in monitorizarea HIV.

Am promovat si sustinut continuu utilizarea mediilor lichide pentru cultivare si antibiograma pentru TB in concordanta cu recomandarile OMS pentru a scuti timp pretios in prescrierea unui tratament adecvat.

In acelasi timp am inteles ca a oferi produse novatoare si de cea mai buna calitate nu este intotdeauna usor sau rentabil si poate ca ne-am abatut de la crezul nostru. Nu am pierdut insa niciodata din vedere ca cele mai importante pentru clientii nostri sunt serviciile oferite de noi si am investit continuu in instruirea echipei, in sisteme integrate de gestiune, in managementul sistemului de calitate ISO 9001:2000, in spatii de depozitare adecvate. Noutatea si complexitatea nu ne-au speriat niciodata.

Am crezut si credem ca orice proiect daca este planificat si urmarit corect nu este greu sau de nerealizat.

Am obtinut astfel o experienta vasta in managementul proiectelor si am creat un departament specializat care, incepand din anul 2000 s-a afirmat ca partener de incredere pentru furnizorii si beneficiarii nostri. Am evoluat frumos si sanatos si am ajuns la concluzia ca este momentul potrivit pentru o noua imagine care sa reflecte cat mai corect nivelul profesional la care am ajuns.

Acest lucru nu inseamna ca ne vom opri aici, ci ca este o noua provocare pentru a fi azi mai buni ca ieri.

Axello