Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Nogal Srl

Angajati
5-10
Adresa
B-dul Republicii, Nr. 20, Baia Mare, judet Maramures
Pagina web
www.bike-sport.ro

Descrierea firmei

Suntem reprezentantii zonali ai mai multor marci, deasemenea aducem la comanda specialitati de biciclete si diverse articole pentru sport si agrement cerute, piese biciclete la preturi cat mai avantajoase.
ATENTIE! Pretul transportului nu este inclus! Acesta va fi comunicat dupa confirmarea comenzii, la intocmirea AWB-ului.

Comenzi prin telefon nu se primesc, va rugam folositi pagina de prezentare pentru comenzi. Contact e-mail: baiamarenogal@yahoo.com
Nu despagubim/ nu schimbam produsele ce au fost lovite/ zgariate in timpul transportului.
Termeni si conditii retur, vezi mai jos.
Formular retur:
http://www.bike-sport.ro/formular-retur.html

Va rugam sa va uitati atent la colet si la marfa, in momentul primirii lui, iar daca observati urme de lovire, deformare sau zgarieturi, de orice natura, va rugam sa consemnati imediat pe documentul de transport, AWB, in prezenta curierului!

Pentru orice observatie, retur de marfa trebuie sa luati legatura cu noi, aici:
http://bike-sport.ro/formular-retur.html
Returnarea produselor nedorite:
14 zile pentru a anula achizitionarea de produse
In UE, pentru contractele incheiate incepand cu 13 iunie 2014, aveti la dispozitie 14 zile pentru a anula achizitiile efectuate on-line sau altundeva decat in magazine (de exemplu, de la vanzatori ambulanti, prin telefon sau prin posta).

Aceasta perioada de reflectie expira dupa 14 zile de la primirea produselor. Daca perioada de reflectie expira intr-o zi nelucratoare, termenul este prelungit pana in urmatoarea zi lucratoare.

Pentru a va exercita dreptul de retragere, trebuie sa ii comunicati comerciantului, fara echivoc, decizia dumneavoastra. Puteti face acest lucru, de exemplu, prin adaugarea unei declaratii scrise la produsele pe care le returnati prin posta sau prin trimiterea unui fax sau e-mail.

Nu este suficient doar sa trimiteti produsele inapoi. Comerciantul trebuie sa va furnizeze un model de formular de retragere pe care il puteti folosi pentru a-i comunica decizia dumneavoastra. Daca nu doriti, nu sunteti obligat sa folositi formularul respectiv.

Puteti anula comanda din orice motiv, chiar si pentru simplul fapt ca v-ati razgandit.

Legislatie:
http://europa.eu/youreurope/citizens/shopping/shopping-abroad/returning-unwanted-goods/index_ro.htm

Axello