Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Niedax Srl

Angajati
5-10
Adresa
Soseaua de Centura, Nr. 2, Corp 4, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.niedax.ro

Descrierea firmei

Suntem reprezentanta grupului de firme germane Niedax producatoare de materiale electrice cu peste 84 de reprezentante in Europa.

La noi si la distribuitorii nostrii puteti gasi cele 25 000 de articole a Grupului Niedax, care va ofera solutii complete pentru instalatii electrice moderne. Profilul nostru principal este comercializarea sistemelor de sustinere, cutiilor de pardoseala si a accesoriilor acestora.

Noi va oferim solutia optima pentru orice proiect de constructii civile sau industriale, vile, magazine, hale industriale, uzine sau cladiri publice, utilizate la exterior sau in interior.

Electraplan Romania S.R.L. si-a inceput activitatea in Romania in anul 2004. Firma noastra se ocupa in Romania de importul produselor grupului de firme NIEDAX.
-Niedax
-Electraplan
-Kleinhuis

Marcile comercializate de noi sunt produsele unor firme lideri in domeniu din Europa, asigurand producatorilor parteneri calitate si conditiile unei productii competitive la export.

Conditiile de plata se adapteaza cerintelor partenerilor nostri. Asiguram 1 an garantie prin firma producatoare pentru fiecare produs livrat de noi. In vederea satisfacerii exigentelor clientilor nostrii, firma noastra lucreaza dupa standardul de calitate ISO 9001.

Asteptam cererile dumneavoastra de oferta la adresa: nicolae.stan@niedax.ro

Joburile firmei

Axello