Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Nick & Son Services Srl

Angajati
5-10
Adresa
Sos. Chitilei, Nr. 124, colt cu str. Pietii (Piata 16 Februarie) , Sector 1 / Str. Ciulnita nr 2 (Sos. Chitilei 377) vis-a-vis de Leroy Merlin, Sector 1, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.nik.ro

Descrierea firmei

Infiintata in anul 2002 societatea noastra si-a inceput activitatea ca distribuitor oficial al produselor Stihl si Viking (grupul de firme Stihl Germania).

In dorinta de a diversifica gama produselor comercializate in anul 2003 am preluat distributia produselor Makita si Briggs&Stratton, venind in felul acesta in sprijinul clientilor nostrii care doreau sa-si procure din aceiasi locatie o diversitate mai mare de produse necesare activitatii lor.

Pentru toate produsele asiguram service, piese de schimb si consumabile atat in perioada de garantie cat si post garantie.

Periodic personalul urmeaza atat cursuri de vanzari cat si cursuri pentru perfectionarea activitatii de service pentru toate brand-urile pe care le comercializam.

Dotarea, cu sculele si SDV-urile specifice lucrarilor de service, ne permite realizarea unor reparatii de calitate.

Reparatiile se executa numai cu piese de origine.

In octombrie 2007 am primit acreditarea de service garantii, scule electrice si pe benzina Makita Maktec, Dolmar, asa incat sa putem oferii clientilor nostrii intreaga gama de servicii.

Incepand cu anul 2014 suntem acreditati pentru reparatiile in garatie si post garantie a motoarelor HONDA aflate pe diverse aplicatii (motocultoare, motopompe, mai compactor, masini de tuns gazon, aparate de spalat cu jet sub presiune, generatoare electrice, generatoare de sudura etc.)

Axello