Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Next Recruitment Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Sararilor, Nr. 28, Bl. M7, Ap. 9, Et. 2, Craiova, judet Dolj
Pagina web
www.nextrecruitment.ro

Descrierea firmei

Next Recruitment Srl este o agentie de recrutare si plasare forta de munca, inregistrata la Inspectoratul Teritorial de Munca Sibiu, care ofera servicii de recrutare si plasare personal pe piata muncii din strainatate, consultanta in domeniul managementului resurselor umane, precum si consultanta pentru gasirea locului de munca potrivit fiecarui candidat, obiectivul nostru fiind ocuparea fortei de munca.

Suntem o echipa tanara si entuziasta care impartaseste aceleasi valori si idealuri ca si oamenii care vor sa porneasca pe un nou drum alaturi de noi.

Am inceput acest proiect din nevoia de a ne folosi experienta proprie spre a demonstra ca abilitatile si determinarea oamenilor ce vor sa traiasca si sa munceasca la alt nivel pot sa faca diferenta intr-o lume din ce in ce mai competitiva.

Tinand cont ca increderea este baza oricarei colaborari, comunicarea cu dumneavoastra ca angajator sau candidat, este cheia succesului pe care putem sa il obtinem impreuna.

Consideram ca o persoana in cautarea unui loc de munca nu trebuie sa plateasca pentru ca isi ofera serviciile unui angajator, asadar NU percem comisioane/taxe de la candidati, suntem platiti pentru serviciile noastre de colaboratorii nostri.

Joburile firmei

Operatori depozit distributie in UK
Toate orasele
26-05-2016
Soferi profesionisti in Danemarca
Toate orasele
26-05-2016
Bucatari-Chefs in UK
Toate orasele
26-05-2016
Asistent medical cu PIN sau PRN in UK
Toate orasele
26-05-2016
Axello