Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Nergismed Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str.Mihai Bravu, Nr. 227, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.oxigenoterapie.com.ro

Descrierea firmei

Suntem o companie romaneasca, importatori si distribuitori de echipamente medicale, aparatura si tehnica medicala, instrumentar si consumabile.

Datorita experientei si seriozitatii dovedite, am devenit partenerii unor firme de prestigiu din domeniu, garantand astfel cel mai bun raport calitate/pret precum si o fiabilitate crescuta a produselor oferite.

Pe linga import si distributie de echipamente medicale, firma noastra poate asigura si sursele de fluide medicale necesare (oxigen medical, aer medical, dioxid de carbon, protoxid de azot, heliu, etc.) in clinici si spitale.

Putem furniza atat concentratoare de oxigen de capacitate mica pentru alimentarea unui aparat de anestezie dar si generatoare de oxigen si statii de aer medical sau de protoxid de azot respectiv dioxid de carbon necesare unor clinici sau spitale de dimensiuni medii sau mari, asigurand proiectarea, montajul lor dar si instalatia de distributie din clinica.

Portofoliul de produse ne asigura garantarea unei solutii adecvate functie de marimea si necesitatile clientului.

Gama de produse este foarte mare si de aceea chiar daca un produs nu se afla in lista de echipamente de pe site, asta nu inseamna ca nu este in portofoliul nostru de produse, trimiteti-ne o cerere de oferta cu datele dvs de contact si noi va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Airgas este si distribuitor de echipamente de sudura (truse sudura, opritoare flacara, brennere, furtune oxi-acetilenice) cat si de echipament de protectie respiratorie (masti protectie, semimasti, filtre, aparate de respirat, centrale detectie gaze, etiloteste, echipament protectir, etc.).

Axello