Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Neomed Srl

Angajati
11-50
Adresa
Str. Horea, Nr. 1, Oradea, judet Bihor
Pagina web
www.neomed.ro, www.stetoscoapeprofesionale.ro, www.stetoscoape-tensiometre.ro, www.elecson.ro

Descrierea firmei

Neomed Srl a fost infiintata in 1996, are ca obiect de activitate importul si distributia de aparatura medicala.

Se pot delimita 2 categorii de produse pe care le comercializam, prin care ne adresam generic medicilor si pacientilor:

1. Ne adresam medicilor cu o oferta de mobilier medical, aparatura medicala pentru uz profesional, pentru dotarea cabinetelor medicale, clinicilor, spitalelor, centrelor de ingrijire persoanelor varstnice sau cu diferite afectiuni, uniforme si incaltaminte de uz spitalicesc.

Putem sa dotam aproape in totalitate o clinica sau un cabinet medical, in domenii ca si chirurgie, terapie intensiva, ginecologie, medicina interna, medicina de familie, medicina muncii etc.

Oferim aparatura de uz profesional incepand cu un tensiometru sau stetoscop, canapea examinare, pana la paturi performante, mese si lampi scialitice pentru salile de operatie.

Portofoliului de produse acopera diferite exigente in ce priveste performantele tehnice ale produselor, designul, originea acestora sau bugetul clientilor.

Ne adresam pacientilor cu aparate medicale destinate ingrijirii personale, terapiei, monitorizarii starii de sanatate, dispozitive ortopedice si de mers pentru uzul pacientilor, alte produse necesare pentru ingrijirea la domiciliu.

In ce priveste aceasta grupa comercializam o gama larga de tensiometre, aparate de terapie pentru aerosoli, cadre de mers, carje, fotolii rulante, wc/toalete de camera, scaune de dus, inaltatoare de toaleta, paturi reglabile mecanice sau electrice pentru ingrijire la domiciliu ce pot fi echipate cu diferite dispozitive si saltele antiescara.

Joburile firmei

Operator magazin online
Oradea
08-08-2016
Axello