Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Nemar

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Drumul Fermei, Nr. 23, Popesti Leordeni, judet Ilfov
Pagina web
-

Descrierea firmei

Compania noastra si-a propus sa acopere, sub aspectul serviciilor imobiliare, (consiliere imobiliara, intermediere, asistenta juridica, lejeritate in derularea tranzactiilor imobiliare), intreaga zona din sudul Bucurestiului - atat sectorul 4 al orasului cat si judetele Ilfov, Calarasi si Giurgiu.

Cunoscand foarte bine piata imobiliara din aceasta arie, incercam sa oferim clientilor nostri solutii adecvate cerintelor lor. Ne place sa credem ca diferenta intre noi si celelalte companii de profil, care actioneaza in zona, este data de profesionalismul si mai ales, de seriozitatea cu care ne tratam fiecare client, pe de o parte, cat si de efortul conjugat al intregii echipe, pe de alta parte, de a avea in portofoliu o gama variata si cat mai completa de imobile (terenuri, constructii civile, hale industriale, spatii depozitare, etc) destinate pietei imobiliare sub orice forma (vanzare, inchiere, etc).

Ne-am propus sa nu spunem niciodata "nu avem", "nu putem", e.t.c. ..., motiv pentru care echipa lucreaza zilnic pentru intalnirea cu dumneavoastra.

Contactati-ne si lucrurile devin mult mai simple !

Joburile firmei

Consilier imobiliar
Bucuresti
05-10-2010
Agent imobiliar
Bucuresti
20-09-2010
Broker imobiliar
Bucuresti
25-08-2010
Consilier imobiliar
Bucuresti
19-08-2010
Axello