Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Nano Tech Industry Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Pta.1 Mai, Nr. 4-5, Cluj-napoca, judet Cluj
Pagina web
www.nantec.ro

Descrierea firmei

Cele mai multe materiale si structuri sunt gandite pentru a functiona optim in mediu uscat. Sticla, piatra naturala si alte materiale de constructie au pori microscopici in structura de suprafata.

Acestia au tendinta de a colecta apa, praf, uleiuri, fungi, bacterii, sare, calcar si alte minerale. Expunerea constanta la acesti agenti va determina aparitia de pete, iar in timp, oxidarea si corodarea suprafetelor, distrugand aspectul natural si afectand functionalitatea acestora.

Produsele Nantec lucreaza impreuna cu structura si compozitia chimica a suprafetei, nu impotriva acesteia. Invelisul Nantec reduce mentenanta materialului tratat, prin tapetarea peretilor interiori ai porilor, precum si a microfisurilor de pe suprafata lui, cu un strat ultra-fin, hidrofug si antistatic.

Atunci cand praful intra in contact cu suprafata protejata, va fi spalat de apa. La randul ei, apa va atrage mizeria, dar va fi respinsa de structura suprafetei, formand mici sfere, care se vor rostogoli de pe suprafata ei, lasand-o curata. Materialul protejat va respira in continuare, oferind o protectie structurala ideala.

Axello