Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Nancy Trade Srl

Angajati
11-50
Adresa
Str. Irofte Grigore, Nr. 3, Bl. AN 34, Oradea, judet Bihor
Pagina web
www.mykids.ro

Descrierea firmei

"My Kids" Baby Shop este un magazin specializat in vanzare cu amanuntul al articolelor pentru copii (0-5 ani). Ne gasiti in orasul Oradea str Lapusului nr. 14.

"My Kids" Baby Shop importator si distribuitor al articolelor pentru nou nascuti si copii (articole de igiena, imbracaminte, incaltaminte, mobilier si accesorii pentru camera copilului, patuturi din lemn si de voiaj, comode pentru infasat, saltele de diferite modele si marimi, saltelute pentru infasat cu si fara intaritura, carucioare, premergatoare, jucarii, scutece pentru copii si adulti, triciclete, scaun multifunctional pentru luat masa, etc).

La noi veti gasi toate articolele de care aveti nevoie,inca din prima zi de nastere al copilului d-voastra.

Servirea ireprosabila a facut ca din ce in ce mai multe mamici sa fie multumite si sa revina la magazinul nostru. Nu este neglijabil nici faptul ca produsele noastre au calitatea si pretul incomparabil mai avantajoase fata de cel al altor magazine.

Dorim sa va precizam deasemenea,ca in afara de puericultura mica si mare, la noi veti gasi si cele mai ieftine scutece pentru copii si adulti,care au o capacitate de absorbtie la fel sau chiar mai buna decat renumitele marci de pe piata romaneasca.

Personalul magazinului este gata sa va ajute oricand, intentia noastra nefiind doar de a ne vinde produsele, ci si de a gasi cea mai buna alegere, care vi se potriveste copilului dumneavoastra, pentru ca ne place sa vedem copii si parinti zambind, lucru ce ne preocupa tot timpul.

Va asteptam! Va ajutam cu placere!

Joburile firmei

Lucrator comercial
Cluj-Napoca
01-02-2017
Sofer/manipulant marfa
Oradea
07-10-2014
Axello