Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Nail Vision Srl

Angajati
11-50
Adresa
Str. Crangului, Nr. 15, Sfantu Gheorghe, judet Covasna
Pagina web
www.gifaz.ro

Descrierea firmei

Activitatea noastra de productie se desfasoara de peste 50 de ani in localitatea Premana aflata la o distanta de 50 km. de vestitul lac Como din Italia, prin imbinarea tehnologiei moderne cu experienta noastra vasta si suntem mandri sa facem cunoscuta intregii lumi calitatea ce poarta numele GIFAZ.

Personalul specializat si profesionist al societatii noastre denumite Gifaz a obtinut rezultate foarte mari atat in ceea ce priveste productia cat si in ceea ce priveste distribuirea produselor.

Societatea Nail Vision, care a infiintat reteaua de distributie a produselor Gifaz in mai multe tari, este lider de piata si in Romania. Nail Vision, care face ca produsele noastre sa ajunga direct din fabrica la consumator, se mandreste cu faptul de a reusi sa distribuie oamenilor calitate la cele mai mici costuri.

Echipa Gifaz, care ofera servicii de ani de zile fara a compromite calitatea, va continua sa infiinteze noi retele de distrubutie si in alte tari.

In Romania Nail Vision a resit de peste 15 ani sa satisfaca cerintele clientilor fara a compromite standardele de inalta calitate. Nail Vision impreuna cu echipa din Romania ofera servicii in orice colt al tari.

Joburile firmei

Axello