Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Multi Development Srl - Multitech.ro

Angajati
11-50
Adresa
Bd. Brasovului, Nr.145, Sacele, judet Brasov
Pagina web
www.multitech.ro

Descrierea firmei

Suntem o companie specializată in furnizarea de soluţii marcare, codificare si trasabilitate de produse prin tehnologie laser şi mecanică.

Echipamentele furnizate sunt: echipamente de gravat mecanice, echipamente de marcare prin mircopercuţie şi zgariere, echipamente de marcare cu ink-jet pentru caractere mic, echipamente de inkjet termic - TIJ, echipamente de inkjet pentru caractere mari - LCM, sisteme laser CO2 si Fiber, echipamente de transfer termic - TTO, cat si echipamente profesionale de etichetare de tip print & apply - LPA.

Misiunea noastra este de a furniza noi tehnologii, produse si servicii de interes pentru diferite domenii industriale, contribuind prin acestea la cresterea competitivitatii, productivitatii si reducerea costurilor.

Inca de la inceput ne-am propus sa ne impunem pe piata nu doar prin livrarea de echipamente catre beneficiari ci, mai ales, prin construirea unor relatii si parteneriate de lunga durata cu clientii nostri.

Oferim servicii complete de suport, service in garantie si post-garantie, consumabile, know-how, instruire si transport gratuit.

Va asteptam in magazinul nostru de prezentare din Brasov unde se pot vedea si testa cele mai noi tehnologii.

Axello