Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

MSG Ambalaje

Angajati
5-10
Adresa
Calea Chisinaului, Nr. 27, Iasi, judet Iasi
Pagina web
www.sacose.net

Descrierea firmei

Cu o experienta pe peste 10 ani in domeniul ambalajelor si a consultantei in acest domeniu echipa noastra va ofera un portofoliu bogat de materiale de ambalat: sacose, pungi, saci si folii film din polietilena, polipropilena, hartie si materiale laminate.

Infiintata in anul 2005 compania noastra este structurata in 4 departamente: tehnic, vanzari-marketing, design si logistica. Prin cele 4 departamente oferim solutiile optime pentru alegerea ambalajelor clientilor nostri, la un raport pret calitate ideal.

Accesul la cele mai noi tehnologii de producere a ambalajelor personalizate precum si echipa tanara, dinamica si focusata pe nevoile clientilor au fost si sunt premizele obtinerii de catre compania noastra a unor produse de inalta calitate, la preturi foarte competitive. Toate ambalajele noastre indeplinesc criteriile de calitate prevazute in legislatia europeana.

Clientii nostri de ambalaje sunt din domenii diverse: industria alimentara si nealimentara, comertul clasic si cel online, agentiile de publicitate etc.

Datorita flexibilitatii, seriozitatii si a produselor competitive peste 200 de clienti din Romania, Republica Moldova, Germania, Italia, Spania si Marea Britanie ne-au ales ca furnizori agreati de ambalaje personalizate si nepersonalizate.

Joburile firmei

Axello