Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Motiva Network Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
B-dul. Rapublicii, Nr.302, Barlad, judet Vaslui
Pagina web
www.motiva.ro

Descrierea firmei

Motiva Network are ca obiect de activitate importul si distributia la nivel national, si regional, a foliilor profesionale pentru geamuri auto si arhitecturale, a foliilor pentru colantari auto si protectie caroserie si alte produse de protectie si curatare de ultima generatie, pentru mai multe domenii de activitate.

Produsele noastre sunt atent selectionate de la partenerii nostri externi si reprezinta esenta cunostintelor tehnice si comerciale acumulate de echipa noastra de-a lungul a celor 14 ani de activitate in acest domeniu si fac ca oferta noastra, sa fie extrem de apreciata de partenerii si clientii nostri atat din punct de vedere calitativ cat si din punct de vedere al pretului.

Nu in ultimul rand firma noastra ofera tuturor partenerilor si clientilor sai consiliere tehnica si comerciala, cursuri de aplicare al foliilor auto si arhitecturale, ofera suport tehnic si de promovare si nu in ultimul rand isi propune sa informeze corect consumatorul final, pentru ca acesta sa poata face mai usor, distinctia intre un produs/marca sau altul(a) in acest domeniu.

Cautam parteneri in toata tara atat pentru aplicarea foliilor auto cat si pentru aplicarea foliilor arhitecturale, de protectie solara, izolatoare termic sau antiefractie.

De ce sa ne alegeti pe noi:
- retea nationala de parteneri experimentati in consilierea, vanzarea si aplicarea foliilor pentru geamuri si caroserii
- folii de cea mai buna calitate, produse de cele mai renumite firme din domeniu
- gama variata de produse din stoc sau la comanda
- materiale de promovare si informare a clientilor, organizarea de training-uri si diverse evenimente
- consiliere tehnica si suport informational
- garantii reale intre 5 si 15 ani in functie de tipul de folie ales

Foliile auto sunt certificate RAR-OCP, foliile antieractie sunt certificate EN356 si EN12600 iar producatorii foliilor sunt certificati ISO9001 si ISO14001.

Pentru mai multe detalii vizitati website-ul nostru www.motiva.ro

Joburile firmei

Colaboratori montaj folii cladiri
Toate orasele
30-03-2017
Axello