Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Mobil Affiche Romania & Supremo Media

Angajati
11-50
Adresa
P-ta Presei Libere Nr. 1, Corp. B, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.mobilaffiche.ro

Descrierea firmei

Mobil Affiche Romania & Supremo Media

www.mobilaffiche.ro     www.awdi.ro

Outdoor … mai mobil ca niciodata!
Noi va facem publicitatea cea mai vizibila din Romania!

pana la 50% Discount pentru 2009

* Mobil advertising * Show-room mobil * Panouri publicitare * Sampling * Distributie materiale publicitare *

Mobil’Affiche Romania este o franciza exclusive a Mobil’Affiche Inernational, infiintata in 1993, la Brest, in Franta. Sistemul este patentat international si implementat cu success in peste 60 de tari, de pe 5 continente.

Am patruns pe piata din Romania la inceputul anului 2004 si am reusit sa ne impunem ca fiind una dintre cele mai inovatoare si de impact solutii de outdoor mobil: prin unicitatea mediului de promovare, prin seriozitatea cu care abordam fiecare campanile, prin calitatea deosebita a serviciilor oferite si prin flexibilitatea cu care oferim solutii de outdoor oricarei afaceri. Reusim in continuare sa fim numarul unu mondial in publicitate outdoor cu afisaj derulant pe autovehicule specializate.

Am revolutionat modul de promovare outdoor prin combinarea inspirata a panotajului mobil si a afisajului derulant, imbinand avantajele ambelor sisteme. Unicitatea solutiei oferite de noi face ca noul mediu de promovare sa fie foarte eficient. Firme cu prestigiu din toata lumea au ales modalitatea Mobil’Affiche de a se promova (ex: Orange, BMW, Peugeot, Adidas, Nivea, Nestle, Disney, Colgate etc.).

Mobil Advertising
(basic, efect de fitrina, full branding, branding & vitrina, dublu impact & tasting, sampling)

Expunere
Mesajul publicitar va circula pe cele mai mari artere din Bucuresti sau din tara. Programarea rutelor si orarelor masinilor Mobil’Affiche va face ca mesajul Dvs. sa fie vizualizat de cat mai multi potentiali clienti!

Impact
Generat imediat de culoarea masinii Mobil’Affiche, de designul atragator, de mobilitatea panourilor si de permanenta miscare pe principaleel artere ale orasului. Pe fiecare masina va stau la dispozitie trei afisaje: doua laterale si unul spate. Fiecare afisaj poate contine nu mai putin de sapte vizualuri actionate independent de un computer de bord, in total 21 vizualuri pe fiecare masina!

Atractivitate
Culoarea si ineditul masinilor Mobil’Affichele face sa iasa in evidenta, reusind astfel sa transmita eficient mesajul Dvs. Efectul este asigurat!

Mobilitate
Suntem in permanenta miscare si de aceea reusim sa venim in intampinarea targetului vizat, oriunde se afla el, oricand.

Adaptabilitate
Ne putem adapta oricarui buget de publicitate, obtinand rezultate impresionante cu costuri relative scazute! Pana la 50% Discount pentru 2009!

Extensibilitate
Sistemul poate fi extins si completat prin imbinarea acestuia cu campanii BTL, distributie de volante sau fluturasi, sampling, show-room mobil.. sau prin panouri publicitare, afisate in peste cele 1500 de chioscuri de presa din toata tara, situate in puncte straegice de mare trafic.
Mobil’Affiche Romania & Supremo Media

P-ta Presei Libere nr. 1, Corp B – Bucuresti 1, Romania
Tel: 4 021 318.70.00 / 01 Fax: 4 021 318.70.02 / 03
Manager: Shuruk Sulman

Mobil: 0755 10 76 94
www.mobilaffiche.ro www.awdi.ro

Joburile firmei

Operator vanzari, telemarketing
Bucuresti
25-06-2009
Axello