Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Mitek Industries Group Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Emil Garleanu, Nr. 4, Bl. V53D, Ap. 4, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.mitek.ro

Descrierea firmei

MiTek Industries Group- Romania, companie multinationala, membra a Berskshire Hathaway USA Warren Buffett, (Coca Cola, Gilette, American Express, IBM, Nike, Procter & Gamble, Kraft Foods, Nestle, Nike, General Electric, Heinz, Wal-Mart Stores, The Washington Post) este nr. 1 mondial in domeniul tehnologiei pentru industria fabricarii structurilor din lemn profesionale.

Produse si servicii MiTek:
Nr. 1 in domeniul dezvoltarii software-ului dedicat industriei structurilor din lemn, programelor de proiectare profesionale dedicate exclusiv desenului si calculului structural pentru sarpante si structuri din lemn, conform Eurocode 5

Nr. 1 in domeniul productiei organelor de asamblare profesionale certificate CE, specifice industriei stucturilor din lemn

Nr. 1 in domeniul furnizarii de tehnologie de ultima generatie pentru industria fabricarii structurilor din lemn profesionale: utilaje si linii complete de productie pentru fabricarea sarpantelor, caselor din lemn si structurilor speciale din lemn in sistem industrializat.

Nr. 1 in domeniul serviciilor de consultanta si suport tehnic, atat pentru proiectantii care utilizeaza software-urile MiTek, cat si pentru producatorii (fabricantii) de structuri din lemn.

Joburile firmei

Specialist Marketing
Bucuresti
30-01-2014
Axello