Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Minitechnicus Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. I.C. Bratianu, Nr. 30, Pitesti, judet Arges
Pagina web
www.minitechnicus.ro

Descrierea firmei

Infiintata in anul 2007, compania Minitechnicus a castigat increderea partenerilor si colaboratorilor sai fiind in continua crestere pe piata consumabilelor si a echipamentelor IT. Prin parteneriatele cu Sharp si Konica Minolta am devenit lideri de piata pe plan local in ce priveste solutiile de printare.

Echipa noastra, prin experienta acumulata, pune la dispozitie o serie de servicii si solutii ce trateaza ramura IT a oricarui tip de interprindere.

Puteti solicita ajutorul echipei noastre pentru extinderea sau optimizarea sistemului informatic deja existent in cadrul firmei dumneavoastra, prin apelarea la serviciile de consultanta IT.

Suntem in masura sa oferim consultanta si solutii pentru problemele legate de tehnologia informatiei, atat hardware cat si software, de la simple configurari de sisteme, infrastructuri hardware (retele de calculatoare, servere) pana la implementari de solutii complete de business.

Consultanta IT poate include, dar nu se limiteaza la, dimensionarea corecta, recomandari privind infrastructura hardware, de comunicatie si solutii software (inclusiv conceperea unui set clar de specificatii pentru aplicatiile dorite) care rezolva cel mai bine obiectivele propuse.

Gama de produse comercializate este foarte larga si cuprinde calculatoare, componente, monitoare, periferice, consumabile, etc.; de asemenea oferim asistenta software si servicii de proiectare, instalare si intretinere retele de calculatoare, centrale telefonice, server-e (de e-mail, ftp, web).

Serviciul de asistenta tehnica, precum si cele de depanare, devirusare si mentenanta vor asigura implementarea unei fluiditati in activitatea desfasurata pe echipamente dar si mentinerea acesteia.

Axello