Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Minitec Solutions

Angajati
5-10
Adresa
Str. Pestalozzi Nr. 22, Timisoara, judet Timis
Pagina web
www.minitec.ro

Descrierea firmei

MiniTec Solutions este reprezentantul exclusiv in Romania al MiniTec Machinenbau GmbH Germania.

Tehnologia liniara de la MiniTec, combinata cu Sistemul de Profile patentat sunt un partener ideal pentru constructorii de masini.

Componentele se imbina perfect si fac cposibila construirea oricaror echipamente cu costuri minime in cel mai scurt timp.

MiniTec Solutions va ofera si servicii de management de proiect, proiectare, executie si instalare, pentru solutii complete de productie cum ar fi: conveioare cu role sau cu banda, benzi transportoare, sisteme de ghidare, batiuri, carcase, platforme, cutii, rame, linii de productie manuale sau automate, vitrine de prezentare, statii de lucru, statii de asamblare, sortare, inspectie, etc.

MiniTec Machinenbau GmbH este unul din liderii europeni si mondiali in sisteme de profile industriale de aluminiu folosite in industrie.

Profilele industriale MiniTec se disting printr-o precizie neegalata a echipamentelor, datorita sistemului unic de asamblare al acestora: cu ajutorul fixatorului PowerLock. Acest sistem patentat, impreuna cu numarul redus al dimensiunilor standard ale profilelor, usureaza munca de proiectare si de executie al produsului finit.

Datorita faptului ca pe parcursul montajului nu se foloseste gaurirea sau sudura, montajul poate fi oricand ajustat sau modificat, doar cu ajutorul unei chei hexagonale, fara a scadea rezistenta intregii structuri din cauza gauririi. Incercati si dumneavoastra sistemul de profile testat in zeci de ani pe piata vest-europeana si americana!

Axello