Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Mibo Impex Srl

Angajati
5-10
Adresa
Str. Primaverii, Nr. 20/51, Cluj-napoca, judet Cluj
Pagina web
www.ReabilitareConducte.ro

Descrierea firmei

Mibo Impex, companie romaneasca cu capital integral privat este infiintata ca urmare a noilor cerinte de mediu, in conformitate cu normele Uniunii Europene.

Servicile noastre vizeaza in primul rand mantenanta sistemelor de canalizare, curatirea, desfundarea lor, precum si inspectia lor cu ajutorul celei mai noi tehnologii de inspectie prin introducerea unei camere video. Executam la cerere vidanjari, desfundari si curatiri fose septice sau statii de epurare, reparatie si montaj instalatii de canalizare, sanitare sau incalzire, localizare utilitati (cabluri de curent), spalare fatade, piscine si subsoluri cu jet de apa etc.

Va stam la dispozitie la orice ora pentru toate situatiile indiferent de tipul constructiei deservite, de dimensiunile tubulaturilor sau locatiile acestora, cu utilaje autorizate, performante si personal calificat.

Inca de la inceputul activitatii, firma noastra s-a bazat pe o echipa tanara, dinamica si flexibila, orientata catre acoperirea completa a nevoilor clientilor.

Joburile firmei

Muncitor necalificat
Cluj-Napoca
05-08-2013
Axello