Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Mhp Import Export Srl

Angajati
5-10
Adresa
Str. Constanta, Nr. 7, Cluj-napoca, judet Cluj
Pagina web
Facebook: Covoare de Cisnadie

Descrierea firmei

Societatea cu sediul in Cluj-Napoca, ofera peste 1200 covoare in peste 200 de modele, posibilitatea de a prelua comenzi personalizate atat pentru covoare tesute, cat si pentru covoare manuale.

Vasta experienta si excelenta calitate a covoarelor de Cisnadie, dar si a tesatorilor artizani, vin in intampinarea tuturor asteptarilor, atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice, institutii, hotelieri, etc.

Singura companie din Romania care va poate satisface cele mai mari pretentii.

De peste 100 de ani, covoarele de Cisnadie ti-au facut casa si viata mai frumoasa. Ducem mai departe aceasta traditie prin comenzi personalizate de covoare manuale realizate de cei mai buni mesteri.

Calitatea excelenta a covoarelor, varietatea foarte mare atat a modelelor cat si a dimensiunilor, fac din covoarele noastre cel mai cautat produs atat pe piata din Romania cat si din multe alte tari.

Covoare tesute manual, covoare innodate, covoare traditionale, covoare cu modele moderne, covoare din lana, covoare din matase, covoare din alte fibre sau combinatii de fibre, pe toate le gasesti la noi.

Varietatea de dimensiuni: 3m/4m; 2,40m/3,35m; 2m/3m; 1,7m/2,4m; 1,5m/2,44m; 1,12m/1,58m; 0,8m/2,4m; 0,66m/1,2m; etc ofera posibilitatea clientilor de a alege si combina modelele la mai multe dimesiuni si forme: dreptunghiulare, patrate, ovale, rotunde.

Va oferim si carpete, fete de masa, servetele sau covorase pt baie, toate din bumbac, la cel mai bun pret.

Facebook: Covoare de Cisnadie

Axello