Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

MGV Servicom Srl

Angajati
5-10
Adresa
Str. Iuliu Maniu 111A, Bl.G, Ap.59, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.mgv-servicom.ro

Descrierea firmei

Infiintata in anul 1992 de un grup de entuazisti, firma MGV Servicom a reusit sa se mentina in sfera serviciilor la o cota de piata acceptabila.
Ne adresasm producatorilor din ind alimentara, farmaceutica, chimica care doresc o extindere a capacitatilor de productie pe zona ambalarii, imbutelierii de produse lichide si vascoase.
Proiectam si executam la comanda :
- Linii automatae de ambalare si imbuteliere produse lichide si vascoase (apa, otet, bors, miere, lactate, creme, maioneze, chimicale, detergenti, ierbicide, fungicide, etc.) la flacoane PET, borcane, bidoane, caserole, pahare, etc.
- utilaje de procesare (tancuri omogenizare/termostatare, cuve lichefiere,
- sisteme de dozare individuale si intergate in linie
- sisteme automate de capacire
-aplicatoare de etichete autocolante din rola pe suprafete plane / cilindrice / conice
- benzi transportoare cu zale / bandaPVC /modulare
- alimentatoare cu snec produse granulate
- accesorii si subansamble
Echipamentele pot fi comandate in regim de lucru manual, semiautomat si automat, cu posibilitate de integrare rapida in liniile de productie.

De asemenea, MGV Servicom asigura instalarea, scolarixzarea personalului operator, garantie si piese schimb pentru toata gama de utilaje, la un inalt nivel profesional.

Oferim totodata si consultanta in realizarea investitiilor Dvs. cautand solutiile cele mai bune si care se preteaza aplicatiilor solicitate.

Partenerii si colaboratorii nostrii de afaceri sunt increzatori in dezvolatrea relatiilor noastre, iar perspectiva aderarii la CE ne obliga sa fim mai aproape de necesitatile clientilor nostrii.

Va asteptam.

Joburile firmei

Lacatus mecanic
Ilfov, Bucuresti
08-04-2017
Axello